Sunday, December 1, 2013

Simple Giveaway By Izzah!

Assalamualaikum.

Hehe, Izzah, nak join! Haha rasa macam kakak sendiri pulak sebab sama umur dengan kakak kandung. Haha, whatever, we will straight to the point. 

Saya dah ikut semua syarat jadi kalau ini rezeki saya, Alhamdulillah. Kalau bukan, hehe redha je. Sebab hadiahnya satu je kan. Tak boleh nak rebut-rebut hehe.


*CLICK BANNER UNTUK JOIN ATAU DETAILS*

Syarat-syarat:
  • Warganegara Malaysia
  • Follow blogtwitterinstagram dan add akaun facebook
  • Buat satu entry yang bertajuk "Simple Giveaway dan copy banner di atas serta link kan banner tersebut keblog ini.
  • Copy dan paste syarat-syarat penyertaan.
  • Tag 1-3 bloggers lain.
  • Copy dan paste link entry awak di ruang comment entry giveaway ini.
  • Pemenang akan dipilih secara rawak. 
  • Semua syarat adalah wajib.

Tag!





Okay DONE! Hehe, bye.

3 comments:

  1. Assalamualaikum .. hai .. gudluck dear ..

    jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

    ReplyDelete
  2. Visit mine back:) Goodluck. Btw, saya ada jual shawl labuh. Contoh di header saya :)

    http://k-saiyidah.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-izzah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama. Jemput menjenguk blog saya. Done follow u SIMPLE G.A

    ReplyDelete